Ny vlogg uppe!

För den som vill se har vi nu en liten vlogg från vår familjevecka:

En annan sak som har varit superirriterande är att fiskmåsarna här i Bristol har kommit in i en galen period nu och skränar dygnet runt. Framförallt när solen börjar gå upp runt 5. Jag är ju väldigt lättväckt, framförallt runt den tiden så de har väckt mig varje natt i drygt 2 veckor nu. Såå himla trött på dem… Jag vaknar ju till så mycket så det tar en halvtimme att somna om sen för jag blir så arg på dem. Inatt testade jag iallafall att ta på mig Eriks hörlurar med brusreduceringsfunktion och det hjälpte mycket! Skönt att kunna ta på sig något. Läste att detta kan pågå hela juli, suck!

Nästa uppdatering fick jag idag på jobbet att ägaren vill att jag och Felicity ska vara lediga 3 dagar varannan vecka istället för 2 och börja en halvtimme senare på dagarna. Detta börjar inte förrän i augusti så inte mig emot! Kommer nog vara en del att fixa med här ändå under augusti och om inte så är det ju bara skönt att jobba lite mindre. Vi har ändå lyckats leva bara på min lön medan vi varit här så har kunnat spara ihop lite pengar igen vilket känns superskönt! Nu är det 8 veckor kvar här och båda två, framförallt jag, börjar få ganska mycket hemlängtan. Ska bli skönt att komma hem.

Hoppas allt är bra där hemma!
Kram
Magda

This entry was posted in England.

2 comments

  1. Lotta Hollström says:

    Ja, det var roligt att få se en repris och att få överraska!
    Skönt för dig att få ledigt 3 dagar tycker jag, Ska bli så kul när ni kommer hit!

Lämna ett svar