Clevedon

Häromveckan när vi vaknade upp på morgonen möttes vi av denna vackra vy:

DSC_1405

Tror att det kommer se ut så de kommande dagarna för den här helgen är det Bristol Balloon Fiesta och det kommer lyfta hundratals ballonger om dagen fredag till söndag. Häftigt! Malin och My kommer på lördag så det ska bli jätteroligt att få visa dem staden när det är en massa ballonger i luften. På måndag åker jag med dem till London över natten, sista turistandet för min del under detta Englands-äventyret.

Sista turistandet jag och Erik gjorde var i tisdags. Då tog vi bussen ut till Clevedon som ligger 45 minuter ifrån Bristol ute vid kusten. Vi hoppade av i centrumet i orten och promenerade sen ut till havet. Centrumet kändes verkligen som en liten småstadsort. Ute vid havet var det en ganska så lång strandpromenad och en park där många barn lekte. Vi började med att gå upp i ett litet skogsområde som hade en promenadslinga längst med havet uppe på klippor som ledde bort från orten. Det var fin utsikt men vattnet i Bristol kanalen är väldigt brunt, eller sandigt, så det är inte direkt blått och vackert. Efter en liten runda i skogsområdet gick vi längst med strandpromenaden till piren. Vi gick ut på piren (kostade £3 var!) och kollade i det lilla muséet och som fanns där. Sen gick vi tillbaka längst med strandpromenaden och åt lunch på en pub och sen var vi färdiga med den lilla utflykten så vi satte oss på bussen tillbaka mot Bristol! Det var en trevlig liten ort, min upplevelse var att det var mycket trevligare än Weston-Super-Mare men det kanske är orättvist eftersom det regnade en massa när vi var där och det var soligt i tisdags.

DSC_1407

Simbassäng med havsvatten

Simbassäng med havsvatten

DSC_1426 DSC_1429 DSC_1432

DSC_1436 DSC_1440 DSC_1445 DSC_1446 DSC_1447

Nu har vi mindre än 3 veckor kvar i England och det känns både väldigt skönt och lite läskigt. Livet hemma i Sverige känns så himla långt bort och det kommer ju inte bli detsamma som när vi åkte i februari men det ska bli så himla mysigt att träffa familj och vänner igen. Vi har inte börjat packa något än utan tänkte börja efter Malin och My varit här. Tror att det kommer gå väldigt fort att få ihop allting. Vissa av våra saker tänker vi ge bort till min kollega Georgie som är student, så det känns bra att det kommer till användning, och sen kanske hon ville köpa några saker av oss också. Allt löser sig nog. Jag är bara orolig för att vi ska glömma säga upp något eller att det ska bli fel med jobbgrejer som skatt osv. men vi har iallafall sagt upp mobiler, el, lägenhet, internet, kommunalskatt och mitt jobb såklart.

Vi hörs snart igen!
Kram
Magda

One comment

  1. Lotta Hollström says:

    Fantastiskt kul att få följa er på denna resa i England och många vackra bilder som ni visat oss. Verkligen en resa som vi som följer er oxå fått göra fast på lite håll.

    Vackert, kul, intressant 🙂

Lämna ett svar